Сша штат Нью-Мексико смерть книги BBC трейлер Роман Сша штат Нью-Мексико

Помер культовий письменник Кормак Маккарті: подробиці

Сейчас читают: 593
womo.ua

У США помер американський письменник, автор низки романів, п’єс та кіносценаріїв, лауреат Пулітцерівської премії Кормак Маккарті.

Про це пише BBC з посиланням на Penguin Random House. Зазначається, що драматург помер 13 червня природною смертю у своєму домі в Санта-Фе (штат Нью-Мексико, США). Читайте також: Огляд книги Тетяни Гонченко «Фриланс здорової людини»: що потрібно знати, аби побудувати екологічну організацію власної роботи Знаменитим письменник став завдяки книгам «Дорога» та «Старим тут не місце».

По обох знято успішні фільми. Читайте також: Магія життя або як віднайти власний шлях: що цікавого у новій книжці від #книголав Фільм за романом «Дорога» вийшов на екрани у вересні 2009 року з Вігго Мортенсеном у головній ролі. Читайте також: Національна книжкова платформа Yakaboo разом з видавцями створила особливу бібліотеку на залізничному вокзалі у Києві Кормак Маккарті дуже рідко давав інтерв’ю.

Його перше інтерв’ю телебаченню було у 2007 році для відомого ток-шоу Опри Вінфрі. Під час розмови письменник зізнався, що на ідею роману «Дорога» його надихнув 8-річний син.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA