місто Черкаси суд насильство згвалтування сексуальне насильство Прокуратура місто Черкаси

У Черкасах неповнолітній зґвалтував 12-річну дівчинку: подробиці

Сейчас читают: 977
womo.ua

У Черкасах 17-літній хлопець зґвалтував 12-річну дівчинку. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

Зазначається, що 17-річний хлопець проживав у Черкасах в одній квартирі з 12-річною дівчиною. Упродовж вересня-листопада 2022 року хлопець вступав із нею в статеві зносини, погрожуючи створити умови, за яких її матір позбавлять батьківських прав, а дівчина потрапить у дитячий будинок. Читайте також: На Одещині чоловік намагався заколоти дитину ножицями та виделкою: деталі За клопотанням сторони обвинувачення хлопцеві обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Його судитимуть за ч. 4 ст. 152 КК України. Читайте також: Ґвалтував та різав дві доби: у Білій Церкві затримали зловмисника Враховуючи, що обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, будучи неповнолітнім, йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA