езотерика імена жіночі імена ім'я

3 жіночі імені-обереги, які захищають від бід і приваблюють удачу

Сейчас читают: 118
hochu.ua

Кожна людина мріє досягнути успіху і мати особливий захист від проблем та негараздів. Езотерики переконані, що допомогти із цим може вдало підібране ім’я.

Раніше ми розповідали про а тепер розкажемо про жіночі імена-обереги, з які захистять від бід та невдач. Читати також Імена польського походження: як гарно та екзотично назвати дитину Анастасія — справжня дівчина-свято.

У перекладі з грецької це ім’я означає “воскресла” або “відроджена”. Дівчата, наречені цим іменем, мають прекрасну інтуїцію та велике серце: вони завжди відчувають обман, але не завжди готові це визнати… У своєму житті часто керуються співчуттям і завжди готові допомогти іншим.

Вони знаходяться під особливим захистом ангела-охоронця.У перекладі з латині це ім’я означає “перлина”, та якщо враховувати індійське коріння, то його можна перекласти ще й як “смілива”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA