Украина ООН діти підлітки школярі проєкт Украина

#CVIDOMI: відбудовувати країну. МАН запустила профорієнтаційну кампанію для школярів

Сейчас читают: 877
womo.ua

Мала академія наук України спільно з UNFPA, Фондом ООН в галузі народонаселення у межах проєкту «Трамплін до рівності» за підтримки Посольства Швеції в Україні, а також у партнерстві з бізнес-інкубатором МАН «Ukrainian Future»  організовують хакатон «#CVIDOMI: відбудовувати країну» для українського школярства, яке прагне долучитися своїми ідеями та проєктами до відновлення країни. Мета хакатону: згуртувати учнів та учениць 8-11 класів зі всієї країни навколо ідеї відбудови України, запропонувати ідеї, які будуть корисними у цьому процесі й таким чином відчути себе дотичними до побудови майбутнього своєї країни. Читайте також: «Google Україна» запустив онлайн-гру Interland про безпеку дітей в інтернеті Подія відбудеться 17 червня, з 10:30 до 17:30 у Києві, за адресою: Освіторія Хаб, вул.

Князів Острозьких, 2. Учасниками будуть 15 команд та 65 підлітків з різних міст, зокрема ВПО з Бахмута, Миколаєва, Харкова, та тих, хто тимчасово живе за кордоном. Читайте також: Інтерактивно-ігровий посібник для підлітків: в Україні створили чатбот, який навчить гендерної грамотності Школярі розробляють проєкти у таких категоріях: Екологія Медицина та здоров’я Технології та інженерія Освіта Сільське господарство Команди презентуватимуть свої ідеї перед членами журі й останні виберуть одного переможця.

Члени команди матимуть змогу пройти навчання за програмою бізнес-інкубатора «Startup Beginner» та продовжити роботу над проєктом.

Серед членів журі представники та представниці профільних міністерств, українського бізнесу у сферах медицини, технологій та інновацій, а також науковці_иці. Читайте також: Чи здобуває молодь додаткові знання поза шкільною системою: дослідження Крім презентації, під час події відбудеться неформальний нетворкінг

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA