Олег Сенцов здоров'я війна війна в Україні новини шоубізнес Олег Сенцов

Український режисер Олег Сенцов отримав контузію на фронті: що відомо

Сейчас читают: 710
hochu.ua

Популярний український кінорежисер і письменник Олег Сенцов, якого удостоїли новим військовим званням, отримав контузію на фронті.

Під час контрнаступу захисник України разом із трьома побратимами зазнали травм, після чого були доправлені до лікарні. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці у Facebook військовий опублікував відео, яке було записано одразу після важкого бою.

На ньому Сенцов розповів, що щойно він разом із бійцями свого підрозділу билися за важливий для контрнаступу рубіж. За словами колишнього політв'язня кремля, троє бійців отримали поранення, а його контузія є нескладною.

Однак на відеокадрах видно, що військовому важко говорити. Читати також Красунчик із кліпу Лободи "Твои глаза" отримав поранення на передовій У підписі він уточнив, що відео було записано напередодні, а зараз він перебуває в лікарні разом з іншими пораненими військовими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA