тварини

Провідний український виробник ветеринарних препаратів, засобів гігієни та догляду за домашніми улюбленцями продовжує плідну працю заради здоров’я та краси хвостатих друзів.

Сейчас читают: 714
womo.ua

З перших днів війни в Україні торгова марка PROVET не припиняє своєї діяльності, навіть попри небезпеку і мінливі умови, забезпечує українцям робочі місця та гідну працю.

Основним напрямком діяльності бренду є розвиток і поліпшення якості вітчизняного продукту в ніші ветеринарних протипаразитарних препаратів, засобів гігієни та догляду.

За останні півтора року було суттєво розширено продуктовий портфель з метою задовольнити запити людей з різними вимогами та можливостями.

Відтак команда TM PROVET постійно веде розробку нових продуктів, використовуючи рецептури кращих зарубіжних аналогів. Також варто відзначити, що важливими аспектами діяльності бренду є якість, безпека та ефективність продукції, що випускається.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA