На Венеційський Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург кинофестиваль кіно Держкіно кіноіндустрія кіновиробництво кінопрокат На Венеційський Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург

На Венеційському кінофестивалі покажуть український фільм «Назавжди-назавжди»: постер

Сейчас читают: 741
womo.ua

На 80-му Венеційському кінофестивалі відбудеться прем’єра українського повнометражного художнього фільму «Назавжди-назавжди» режисерки Анни Бурячкової.

Про це повідомляє Держкіно. Це дебютний повнометражний ігровий фільм режисерки Анни Бурячкової, яка написала сценарій разом із Мариною Степанською під час карантину, спричиненого COVID-19.

Знімальний процес закінчили в Києві за два місяці до повномасштабної війни. Далі матеріали евакуювали з Києва до Амстердама. Сюжет: За сюжетом, Тоня переходить зі школи в центрі міста до школи в спальному районі та потрапляє до компанії «відчайдушних підлітків, як шукають пригод і неприємностей на околицях постсоціалістичного Києва», тобто наприкінці 90-х.

Це історія про «молодих і непокірних на тлі радянської руїни» із любовним трикутником і складним дорослішанням розгублених підлітків, а також про виживання, сором, безтурботність, свободу й залежність від свого тіла, анонсує команда фільму. Читайте також: Скоро у кіно!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA