косметика бренд догляд за шкірою українські бренди Joko Blend WoMo-знахідка український бренд

WoMo-знахідка: український бренд Joko Blend та його антицилюлітне бандажне обгортання

Сейчас читают: 161
womo.ua

За вікном літня спека — період, коли жінки максимально у відкритому одязі: на пляжі — в купальнику, на прогулянці — в шортах та футболці, на побачені — у мінісукні тощо.

Саме в цей час у більшості жінок постають питання: «чи гарно я виглядаю?», «чи не повнить мене цей наряд», «чи помітить хтось целюліт на моєму тілі тощо?» Більшість жінок задля «ідеального» тіла та краси ідуть на велику кількість жертв: хтось сидить на дієті, хтось займається виснажувальним спортом, а хтось вдається до процедур, хірургічного втручання чи інших маніпуляцій.

Рухатися до досконалості — це правильний шлях, але мучити себе — ні. Сьогодні хочемо вас познайомити з косметичним брендом Joko Blend, який користується великою популярністю серед жінок.

Тому ми вирішили протестувати найпопулярніший літній продукт від Joko Blend — антицелюлітне бандажне обгортання. Перед тим, як поділитися власними враженнями про цей продукт, хочемо розповісти про його характеристики, спосіб застосування та протипоказання. Читайте також: WoMo-знахідка: косметичний бренд sense education Антицелюлітне бандажне обгортання: види та характеристики  Український бренд Joko Blend випустив антицелюлітне бандажне обгортання з охолоджуючим та зігріваючим ефектом: Cold Fat Burning та Hot Fat Burning.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA