На Венеційський Сша трейлер фільми кіно кіновиробництво акторка На Венеційський Сша

Скоро в кіно! В український прокат виходить фільм про прем’єрку Ізраїлю «Ґолда»: трейлер

Сейчас читают: 155
womo.ua

Скоро в український прокат вийде стрічка ізраїльського режисера та лауреата премії «Оскар» за фільм «Шкіра» Гайя Наттіва під назвою «Ґолда».

Прем’єра фільму про політикиню й прем’єр-міністерку Ізраїлю Ґолду Меїр відбудеться 25 серпня 2023 року. Сюжет:  Події стрічки охоплюють війну Судного дня – збройний конфлікт між Ізраїлем та Єгиптом і Сирією, який розпочався 6 жовтня 1973 року й закінчився за 18 діб.

Цей період в історії Ізраїлю став одним із найважчих для Ґолди Меїр, оскільки країні загрожувало знищення. Фільм покаже намагання прем’єрки захистити країну і її дипломатичну боротьбу зі США. Читайте також: Незабаром в кінотеатрах України!

В прокат виходить мультфільм «Паця»: трейлер Головну роль у фільмі зіграла Гелен Міррен. Також там з’являться Камілль Коттен, Рамі Хойбергер, Ліор Ашкеназі, Еллі Пірсі, Емма Дейвіс, Лів Шрайбер й інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA