Олег Сенцов Оксана Забужко Франция нагорода успішні жінки Олег Сенцов Оксана Забужко Франция

Українська письменниця Оксана Забужко отримала Орден Почесного легіону: деталі та її реакція на нагороду

Сейчас читают: 412
womo.ua

Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен нагородив орденом Почесного легіону українську письменницю Оксану Забужко й режисера Олега Сенцова, який воює в лавах ЗСУ, та під час виконання завдання отримав поранення.

Про це повідомило посольство Франції у Twitter. Читайте також: Український режисер Олег Сенцов отримав поранення на фронті: фото Також зазначається, що посмертно орденом Почесного легіону нагородили французького відеожурналіста AFP Армана Сольдена, який загинув у травні цього року під час боїв у районі Бахмута. Читайте також: Ліна Костенко отримала Орден почесного легіону — найвищу нагороду Франції Як свою нагороду прокоментувала письменниця Оксана Забужко? На своїй сторінці у Facebook Оксана Забужко подякувала всім за привітання з нагоди вручення мені найвищої нагороди Французької Республіки — Ордену Почесного Леґіону. Читайте також: Українські стрибунки здобули три медалі на етапі «Діамантової ліги» The post Українська письменниця Оксана Забужко отримала Орден Почесного легіону: деталі та її реакція на нагороду appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA