Анна Кошмал новини шоубізнес Анна Кошмал

"Встигнути до 30": про що буде новий український серіал з Анною Кошмал (ФОТО)

Сейчас читают: 276
hochu.ua

Нещодавно просторами Мережі активно розповсюдилася новина про серіал, що вийде на телеканалі ТЕТ. Як виявилося, в цей час відбуваються зйомки нового українського ситкому "Встигнути до 30".

Подробиці - в нашому матеріалі.Вже відомо, що стрічка вийде восени. Нова кіноробота називатиметься "Встигнути до 30". У багатьох від цього особливого вікового рубежу великі очікування з приводу досягнень.

От і героїні нового ситкому за рік до своєї круглої дати вирішують влаштувати такий собі челендж “Встигнути до 30”. Читати також Це реально перетворюється на серіал: Леся Нікітюк виклала продовження відео про Барбі (ВІДЕО) Сюжет полягає в тому, що троє дівчат, які після ряду невдач несподівано зустрічаються у столиці країни – Києві.

Цікаво, що в цей день їм всім виповнюється по 29 років, і,  всі вони переживають неприємні емоції з приводу того, що зовсім скоро їм стукне 30.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA