Іван Фролов місто Вікторія Концерт FROLOV Maneskin новини шоубізнес музиканти Іван Фролов місто Вікторія

Український дизайнер знову створив костюми для Måneskin, у яких музиканти підкорили Італію

Сейчас читают: 605
hochu.ua

Український дизайнер Іван Фролов зміг зарекомендувати себе далеко за межами країни. У його костюмах неодноразово можна було помітити Бейонсе, Дуа Ліпу, Сема Сміта, Гвен Стефані, Мілу Йовович, учасників групи Måneskin та інших знаменитостей.

До слова, останні, після того, як феєрично завершили турне у вбраннях однойменного бренду FROLOV, знову звернулися до іменитого дизайнера для розробки нових образів.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На сторінці українського бренду з'явилися нові кадри з нещодавнього концерту Måneskin в італійському місті Трієст, який відбувся минулої неділі, 16 липня.

Виявилося, ефектні костюми для італійського рок-гурту знову створював зірка української fashion-індустрії Іван Фролов. Так, басистка гурту Вікторія Де Анджеліс вийшла на сцену в білих штанах із завищеною талією з незвичними вирізами, а також мікро-бюсті чорного кольору і білих високих мітенках - рукавичках без пальців.Фото: instagram.com/frolovheart Читати також Став копією Емінема: фронтмен Måneskin Дам'яно Давід кардинально змінив імідж (ФОТО) Що стосується фронтмена гурту Даміано Давида, який у незвичний спосіб розлучився з коханою, також виступав у білих широких джинсах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA