Олег Винник музика новини шоубізнес кліп новий кліп Олег Винник

"Двійник" Олега Винника випустив новий кліп, скопіювавши образ популярного артиста (ВІДЕО)

Сейчас читают: 573
hochu.ua

Схоже, на місце Олега Винника на українській сцені тепер претендує новий артист, що повністю копіює образ зірки. І хоча співак DISCOMAN не поспішає показувати своє обличчя, нові кліпи він почав випускати зі швидкістю, якій можна тільки позаздрити.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На YouTube-сторінці DISCOMAN з'явилася нова відеоробота під назвою "День народження". Примітно, що в ній артист з'являється в характерному для Олега Винника образі - чорна куртка зі сріблястими вставками, чорні шкіряні штани й туфлі з візерунком.

І, мабуть, навіть не варто нагадувати схожість зачісок артистів, які можуть почати боротися за визнання "вовчиць". Як і раніше DISCOMAN поки що не показує своє обличчя.Найтаємніший артист українського шоубізнесу Discoman представляє нову композицію "День народження".

До його творчості зараз багато уваги та питань як з боку ЗМІ, так й зі сторони аудиторії. Після нашумілих заголовків з піснею "Гендер" минув тиждень й артист випускає нову роботу,— йдеться під публікацією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA