украинские бренды украинские дизайнеры украинская мода

Український дизайнер Оксана Караванська влаштує в Києві фешн-виклик — Existential Fashion Error

Сейчас читают: 362
hochu.ua

Нова колекція найкреативнішої дизайнерки України Оксани Караванської руйнує ілюзорні стереотипи Sustainable-фешн і провокує на персональну відповідальність у моді.

Відома українська дизайнерка Оксана Караванська творить свій новий проєкт. 20 травня о 19:30 у Києві, у відкритому просторі інноваційного парку UNIT.City (вул.

Дорогожицька, 3), відбудеться унікальна фешн-подія під провокативною назвою Existential Fashion Error.Нова колекція Караванської — це не просто дефіле без правил, не просто фешн-виклик, а непересічний соціальний проєкт на підтримку Благодійного фонду "КРАН" та його доброчинної  ініціативи "Будь потужною на 300W(omen)".Existential Fashion Error — це концепт про інтелектуальну моду, яка несе сенси.

Про моду — як простий спосіб говорити про складні речі.Нова колекція, створена разом із текстильним дизайнером Ксенією Уманською, випускницею London College of Fashion, піднімає гостре соціальне питання про те, як паралельно існує дві реальності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA