украинские дизайнеры новые коллекции украинская мода

Оксана Караванська влаштувала в Києві фешн-виклик і презентувала новий бренд (ФОТО)

Сейчас читают: 332
hochu.ua

Нова колекція найкреативнішої дизайнерки України Оксани Караванської руйнує ілюзорні стереотипи sustainable-фешн і провокує на персональну відповідальність у моді.

Як пройшов показ лінійки? Дивіться у нашому матеріалі!Відома українська дизайнерка Оксана Караванська представила свій новий проєкт у Києві, у відкритому просторі інноваційного парку UNIT.City.

Унікальна фешн-подія під провокативною назвою Existential Fashion Error стала прем’єрою нового бренду — Misstitchic. Фешн-виклик пройшов в колаборації із текстильним дизайнером Ксенією Уманською, випускницею London College of Fashion.

Existential Fashion Error — це можливість просто говорити про складні речі у модній індустрії. Філософія колекції — ексклюзивна і водночас практична — ready couture.Свою відповідальність в моді Караванська бачить у створенні одягу актуального, такого, який існує поза часом, та обов’язково має інтелектуальну складову.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA