украинские бренды украинские дизайнеры

Український бренд одягу FINCH представляє лукбук першого в світі імерсивного модного шоу

Сейчас читают: 666
hochu.ua

Українська марка одягу FINCH випустила лукбук першого в світі імерсивного модного шоу. Усі образи можна приміряти на себе за допомогою Instagram-фільтрів будь-кому з будь-якої точки світу.До лукбуку увійшли 12 образів, які команда FINCH створила на базі робіт 12 сучасних митців з України, Швейцарії та Японії.

За технологічну складову відповідала студія по розробці AR-продуктів для Instagram, TikTok та Snapchat — FFFACE.ME.Проект #finchARTshow поєднує сучасні технології, моду та мистецтво.

Він покликаний наблизити високу моду до кожного, а ще — відкрити мільйонам користувачів соцмереж сучасне українське мистецтво.Перед початком віртуальної примірки впевніться, що ваш Instagram оновлений.Над новою колекцією FINCH ART SHOW працювали 12 художників різних технік та естетик.

Дизайнери FINCH визначили 11 співавторів нової колекції: Володимира Буднікова, Владу Ралко, Кат. Бучацьку, Дарі. Кузьмич, Юрія Денисенкова, Юлію Бєляєву, Нікіту Власова, Мітю Фенечкіна, Нану Бякову, Маріанну Холленштайн

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA