Болгарія спорт бронза гімнастка нагорода золота медаль срібна медаль Болгарія

Українські гімнастки Поліна Городнича і Христина Погранична завоювали п’ять нагород: фото

Сейчас читают: 360
womo.ua

Збірна України здобула п’ять нагород у заключний день міжнародного турніру з художньої гімнастики, який пройшов у Софії (Болгарія).

Про це повідомляє НОК України. Читайте також: У Голлівуді з’явилися зірки українських тварин, які можуть зникнути через війну: фото Зазначається, що два «золота», два «срібла» й одну «бронзу» вибороли українські грації у заключний день Міжнародного турніру з художньої гімнастики, що проходив у столиці Болгарії. Читайте також: З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами Поліна Городнича стала переможницею у вправах зі стрічкою, отримавши за свій виступ 30,550 і на 0,25 бала випередивши срібну призерку господарку килиму Єву Брезалієву. Читайте також: Жіноча Фіналіссіма 2023: футболістки збірної Англії здобули історичну перемогу Христина Погранична стала чемпіонкою у вправах з обручем, отримавши за свій виступ 33,050.

Також гімнастка виборола «срібло» з м’ячем (31,550) та булавами (31,450) та бронзу медаль у багатоборстві. The post Українські гімнастки Поліна Городнича і Христина Погранична завоювали п’ять нагород: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA