одяг Великдень

Декор, одяг та аксесуари до Великодня: чим пропонують прикрасити своє життя українські бренди

Сейчас читают: 846
womo.ua

Через два дні ми святкуватимемо Великдень — світле свято для кожного українця. За традицією у цей день за одним столом збирається уся сім’я, щоб відвідати великодні смаколики після найдовшого посту.

Щоб створити святкову атмосферу та підняти настрій у такі похмурі дні для всієї України, ми підготували для вас добірку речей від українських брендів, які зроблять ваше свято красивішим та атмосфернішим.

Серед них — великодній декор, свічки, текстиль з традиційними мотивами, вишите вбрання і символічні прикраси. Сьогодні ми відчуваємо як ніколи особливий зв’язок зі своїми традиціями, корінням та землею.

Саме тому українські бренди у весняних і великодніх колекціях звертаються до традиційного вбрання та аксесуарів, давнього українського коріння, візуальних образів і форм, притаманних українській культурі. Читайте також: Паска за ціною торта: 11 найцікавіших варіантів великодніх смаколиків JUL Український бренд JUL презентує свою першу Великодню колекцію, наповнену особливими речами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA