Стиль Мода бренд одяг відпустка відпочинок

Українські бренди випустили нові літні колекції одягу для відпочинку та відпустки: фото

Сейчас читают: 962
womo.ua

З початком літа почався активний сезон відпусток. Не секрет, що для відпустки ми намагаємося не тільки відпочити, а й відновитися та перезавантажитися перед робочими буднями.

Одним зі способів внести якісь зміни у своє життя — це оновити гардероб. купуємо новий гардероб. Тому якщо ви плануєте відпустку, або ж просто бажаєте купити собі новий літній одяг, ми радимо вам переглянути нову добірку літніх колекцій від українських брендів.

В цій добірці ми продовжуємо вас знайомити з українськими брендами та їхніми новинками. Kachorovska Нова колекція українського бренду Kachorovska створена спеціально для літа та відпочинку.

В ній вісімнадцять елегантних, жіночних і головне зручних образів, в яких дизайн-команда пропонує провести другу половину літа. Читайте також: Нові літні колекції одягу від українських брендів: фото У колекції є брючний лляний костюм розслабленого силуету, чорна сукня-футляр та білий образ з невагомою сорочкою з розрізами на рукавах. U SO NICE Український бренд U SO NICE випустив  легку та повітряну колекцію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA