домашні улюбленці інтер'єр ідеї для дому

Коти — прикраса інтер'єру: нестандартні варіанти меблів для людей і тварин (ФОТО)

Сейчас читают: 358
hochu.ua

Чи не кожна людина має вдома улюбленця. Це може бути песик, рибки, черепаха, папуги або коти. Раніше ми писали, які можуть бути акваріуми, а тепер розкажемо, як можна вдосконалити свої меблі, аби ваш кіт і гості, які приходять, були в захваті.Якщо у вас малогабаритне житло, і вам не вигідно купувати спеціальні меблі для улюбленця, — облаштуйте свої.

Наприклад, бік ліжка чи дивану можуть мати отвір. А ще зручно мати стіл із входом для кота. Виглядає гарно, і ніхто нікому не заважає.

Читати також Нестандартний посуд: тарілки і чашки, про які мріють господині (ФОТО) Коти часто люблять сидіти, спостерігаючи за господарями.

Облаштуйте для них полиці на стіні. Коли кота немає, вони служитимуть нестандартним декором для оселі. Читати також Бездоганно чиста і простора: як може виглядати біла кухня (ФОТО) У домі завжди знайдеться частина стіни або куток, де є вільне місце.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA