Фото війна в Україні новини шоубізнес

"Танці на кістках": путініст Shaman випустив кліп, в якому цинічно показав зруйновані українські міста (ФОТО)

Сейчас читают: 247
hochu.ua

20 липня, один з найяскравіших представників путінського режиму в російській музиці співак Shaman презентував нову пісню. Пропагандист вже встиг зняти кліп, в якому показав зруйновані міста на сході України.

Подробиці - в нашому матеріалі.Shaman - уособлення музики фашистської росії. 31-річний виконавець постійно випускає треки про російську армію та про те, як він любить державу-терориста.

У мережі образ Shamana порівнюють з образами численних співаків Третього рейху під час Другої світової війни. Читати також Dolce & Gabbana потрапили у величезний скандал через путініста Кіркорова: реакція Мережі Цього разу  путініст зайшов занадто далеко.

Він приїхав в окуповану частину України, аби відзняти кліп на глибоко пропагандистську композицію "Мой бой". Отож, у відео виконавець показує зруйновані українські міста на сході нашої країни, звісно ж все це присмачується проросійським текстом.Відеоробота артиста-путініста є жалюгідною та неприйнятною з точки зору людяності, адже мало того, що він в своєму ролику хайпує на війні, так ще й порушує закон суверенної держави, приїжджаючи в Україну та цинічно бреше на догоду своїм московським господарям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA