Мода осінь тренди

Варто придивитися: літні речі, які будемо носити і восени (ФОТО)

Сейчас читают: 292
hochu.ua

з шовку чи деніму. Влітку ми носимо таку спідницю з коротким топом, футболкою чи сорочкою, а восени вона чудово поєднуватиметься з улюбленим светром чи піджаком.

Доповнюйте свій образ взуттям на підборах чи кедами - виглядатимете однаково стильно. Читати також Відкриті плечі та поділ з рюшами: вчимося носити трендові сукні разом з Нікітюк та Квітковою (ФОТО) зручно носити як в прохолодні літні вечори, так і в дощові осінні дні.

Ви можете обрати одну річ з деніму, як от спідниця, сорочка чи куртка, або ж комбінезон. У випадку останнього, вам лише залишиться додати зручне взуття, тренч базового кольору та яскраві аксесуари - і можна йти підкорювати світ!

також матимуть доречний вигляд в осінньому гардеробі. Наприклад, яскравий в'язаний жилет можна одягнути поверх білої сорочки, доповнивши образ джинсами, штанами нейтрального кольору або мініспідницею.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA