спорт Рекорд теніс успішні жінки успішна жінка

Українські тенісистки встановили історичний рекорд на Wimbledon-2023

Сейчас читают: 565
womo.ua

Українські тенісистки встановили національний рекорд за представництвом у другому колі Вімблдону-2023. До цієї стадії турніру вийшли чотири українки.

Про це повідомляє Суспільне. Зазначається, що українські тенісистки встановили національний рекорд Wimbledon на цьогорічному турнірі.

Вперше в історії чотири українки вийшли у друге коло трав’яного Шолома – Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Ангеліна Калініна та Марта Костюк. Читайте також: Українські борчині виграли чемпіонат Європи в Іспанії, завоювавши вісім нагод: фото Раніше найкращим результатом для українок було три представництва у другому раунді (2008 – Альона Бондаренко, Катерина Бондаренко, Тетяна Перебийніс — та 2022 — Цуренко, Калініна, Костюк — роки). Читайте також: Уперше в історії жінка стала головним тренером чоловічого футбольного клубу Найбільше представництво України у другому колі Вімблдону: 1.

Леся Цуренко, Еліна Світоліна, Марта Костюк та Ангеліна Калініна – 2023 рік 2-3. Альона Бондаренко, Катерина Бондаренко та Тетяна Перебийніс – 2008 рік 2-3.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA