Мода бренд українська мода одяг колекція бренди одягу

Українська художниця заснувала власний бренд одягу TONiA: фото першої колекції

Сейчас читают: 756
womo.ua

Відома українська художниця з костюмів Антоніна Белінська, яка працювала над образами акторів у фільмах «Захар Беркут», «Сторожова застава», «Козаки.

Абсолютно брехлива історія», створила власний бренд TONiA та представила першу колекцію «Ентропія». Читайте також: WoMo-знахідка: український бренд Joko Blend та його антицелюлітне бандажне обгортання За її  словами, натхненням для створення «Ентропії» є природа та натуральні кольори, наївне мистецтво, яке нагадує дитячі малюнки, а також вміння сучасних жінок поєднувати силу, ніжність та сексуальність.

Дизайнерка навмисно підкреслює жіночі форми, робить акцент на талії та трохи відкриває невеликі частини жіночого тіла. Неабияка увага була приділена тканинами та технікам роботи з нею.

В’язані речі колекції створені з італійської пряжі, що складається на 50% з льону, на 50% з віскози. Завдяки своєму складу вона гарно підкреслює вигини тіла і є комфортною для носіння навіть у спеку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA