Ирина Геращенко Марина Бех-Романчук Еліна Світоліна Польша спорт бронза перемога Ирина Геращенко Марина Бех-Романчук Еліна Світоліна Польша

Українські стрибунки завоювали три медалі на етапі «Діамантової ліги»

Сейчас читают: 508
womo.ua

На подіумі етапу «Діамантової ліги» у  польському Хожуві три українські стрибунки завоювали три медалі: золото, срібло та бронзу.

Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що у секторі для стрибків у висоту «золото» здобула Ірина Геращенко, якій з першої спроби підкорилась висота 1,98 м. Читайте також: Історична перемога: українська тенісистка Людмила Кіченок виграла змішаний турнір Wimbledon-2023 Бронзову нагороду у  польському Хожуві здобула Юлія Левченко, яка стрибнула 1,98 м з третьої спроби й встановила найкращий для себе результат сезону. Читайте також: Українські тенісистки встановили історичний рекорд на Wimbledon-2023 У секторі потрійного стрибка срібну медаль завоювала Марина Бех-Романчук, яка показала результат 14,70 м. Читайте також: Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла першу ракетку світу Також додамо, що українські спортсменки виконали норматив на Олімпійські ігри в Парижі-2024.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA