робота освіта онлайн-освіта

Українські роботодавці та освітяни створили безплатні мультимедійні курси з профорієнтації для молоді

Сейчас читают: 759
womo.ua

У вільному доступі навчальні матеріали щодо 140 найзатребуваніших на ринку праці професій, а для навчання необхідно лише зареєструватись на сайті проєкту.

За офіційною статистикою, понад 50% українців працюють не за фахом, при цьому іноді шукаючи професію своєї мрії все своє життя.

Через розвиток технологій та інновацій велика кількість працівників по всьому світу, в тому числі й українців, залишається під загрозою втрати робочих місць.

Водночас можуть з’явитися тисячі нових професій, які будуть більш адаптовані до нового поділу праці між людьми, машинами та програмними продуктами. Читайте також: В Україні запустили інформаційну кампанію про сексуальне насильство, пов’язане з війною Тому перед багатьма молодими українцями, особливо під час війни, гостро постає питання: як обрати професію своєї мрії, за якою буде цікаво працювати, гідно заробляти та не витрачати найцінніше – власний час на освоювання професії, за якою не будеш працювати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA