новини шоубізнес день народження діти знаменитостей Нікіта Добринін Даша Квіткова

Даша Квіткова та Нікіта Добринін організували яскраву вечірку для 2-річного сина (ФОТО)

Сейчас читают: 565
hochu.ua

13 липня блогерка Даша Квіткова разом із колишнім чоловіком телеведучим Микитою Добриніним відсвяткували день народження сина Лева.

Малюкові виповнилося два роки, на честь чого знамениті батьки організували яскраву вечірку. Як вона пройшла - дізнавайтеся на HOCHU.ua!Святкування дня народження проходило в ресторані на літній терасі, яку організатори прикрасили квітами та кульками.

Крім того, колишнє подружжя замовило фотозону та дитячих аніматорів, щоб розважити маленьких гостей та іменинника. Читати також Даша Квіткова зізналася, чи зможе коли-небудь прийняти нову кохану Добриніна (ФОТО) На своїй сторінці в Instagram Даша Квіткова поділилася серією кадрів зі святкування 2-річчя Лева.

Крім того, блогерка мило звернулася до сина і подякувала йому за те, які почуття в ній розбудило материнство:Дякую, що два роки тому ти вибрав мене своєю мамою!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA