Україна робота бізнес кар'єра новини успішна жінка Україна

Українські підприємиці отримають сертифікати на оплату послуг для ідей розроблених під час Women Partnership Hackathon

Сейчас читают: 170
womo.ua

Захід організовується ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Його мета — об’єднати бізнеси на кроссекторальному рівні для підсилення взаємодії між ними, а також розробки та впровадження нових ціннісних ініціатив (продуктів) для подальшого просування на ринку України.

У межах заходу 30 компаній жінок-підприємиць зможуть представити креативні рішення та опрацювати ідеї партнерства, а також довести їхню актуальність та перспективність на ринку з метою їхньої подальшої реалізації.

Серед них оберуть 10 переможниць, які отримають сертифікати на оплату послуг, необхідних для реалізації ідеї партнерства, наприклад: розробка маркетингової стратегії; просування та реклама; створення/тестування нового продукту; удосконалення поточного продукту/ініціативи; брендинг/ребрендинг дослідження ринку тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA