Мода українська мода українські бренди бренди одягу бренди

Червоний — тренд модниць цієї весни: що пропонують українські бренди?

Сейчас читают: 543
womo.ua

Цієї весни найбільш популярним та трендовим кольором став — червоний та всі його відтінки — темно та світло червоний, томатний, кораловий, вишневий, бордовий, малиновий тощо.

Червоний — найголовніший колір цього року, і все почалося з новорічної ночі й продовжилося з новим подихом та сміливими рішеннями до весни 2024 року.

Як жінкам, так і чоловікам, варто звернути увагу на цей колір, адже він символізує впевненість та силу, що до вподоби символу року — Дракону.

Дівчата можуть доповнити червоне вбрання елегантними прикрасами, які не відвертатимуть від головного образу. Читайте також: Для пристрасної та стильної бізнеследі: діловий гардероб на весну від українських брендів Тому ми підготували для вас добірку червоних нарядів від українських брендів, які в тренді цієї весни. SARNA Бренд SARNA, що родом із Закарпаття, пропонує міксувати відтінки молодої зелені та теплої карамелі, сміливий червоний врівноважує стриманістю молочного, а трендовий вишневий залишає звучати соло.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA