Голландія спорт нагорода золота медаль срібна медаль Голландія

Спортсменка збірної України зі спортивних танців на візках Олена Чинка здобула одразу 5 золотих медалей

Сейчас читают: 632
womo.ua

Національна паралімпійська збірна України зі спортивних танців на візках стала переможницею престижного турніру, що відбувся у місті Амстелвен (Нідерланди).

Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України у Facebook. Зазначається, що українські спортсмени здобули 18 медалей — 12 золотих та 6 срібних. Читайте також: Жіноча Фіналіссіма 2023: футболістки збірної Англії здобули історичну перемогу Найуспішнішими серед спортсменів були Олена Чинка, яка виборола 5 золотих нагород, та Олександр Оніщенко — 4 «золота». Читайте також: Українські гімнастки Поліна Городнича і Христина Погранична вибороли п’ять нагород: фото Додамо, що у змаганнях взяли участь паратанцюристи з 20 країн світу.

Україну представляли 13 спортсменів і всі вони виграли медалі. The post Спортсменка збірної України зі спортивних танців на візках Олена Чинка здобула одразу 5 золотих медалей appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA