Україна Вірменія Туреччина спорт бронза жінки нагорода кар'єра чемпіонат Європи Україна Вірменія Туреччина

Українська важкоатлетка Марія Гангур здобула «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті Європи

Сейчас читают: 613
womo.ua

Українка Марія Гангур принесла дві медалі збірній України у четвертий день змагань на чемпіонаті Європи з важкої атлетики у Єревані (Вірменія).

Про це повідомляє НОК України. Читайте також: Українські боксерки завоювали вісім медалей на турнірі у Фінляндії Зазначається, що у ваговій категорії до 64 кг спортсменка показала бронзовий результат у ривку, п’ятий у поштовху та стала срібною призеркою за сумою двоборства (98+116= 214 кг), поступившись лише Нурай Гюнгьош з Туреччини (219 кг). Читайте також: Уперше за 14 років: жіноча збірна України з гандболу пробилась на ЧС Чемпіонат Європи з важкої атлетики-2023.

Жінки (до 64 кг), результати за сумою двоборства: Нурай Гюнгор (Туреччина) – 219 кг, Марія Гангур (Україна) – 214 кг, Зої Сміт (Велика Британія) – 214 кг. Читайте також: Жіноча Фіналіссіма 2023: футболістки збірної Англії здобули історичну перемогу Зазначимо, що збірна України здобула вже 13 нагород.

По три нагороди здобули Каміла Конотоп, Світлана Самуляк та Надія Шпилька, а по дві медалі Ангеліна Ломачинська та Марія Гангур.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA