Мода бренд колекція бренди одягу

ARTUP і Марія Прошковська презентували колекцію хустинок до 37-ї річниці Чорнобильської катастрофи: фото

Сейчас читают: 985
womo.ua

Платформа ARTUP у колаборації з художницею Марією Прошковською представляють серію хусток до 37-ї річниці Чорнобильської катастрофи у київському ЦУМ.

Про це йдеться на сторінці ARTUP в Instagram. За основу принта хустинок взяті фотографії фрагментів мозаїчного панно «Ковалі сучасності» авторства українських художників-монументалістів Галини Зубченко і Григорія Пришедька, що є зразком неомодерного монументального мистецтва. Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани Яскрава мозаїка, що прославляла мирний атом, була створена у 1972–1974 роках як оздоблення будівлі Інституту ядерних досліджень НАН України. Читайте також: Чим пропонують прикрасити своє життя українські бренди Читайте також: Весняний б’юті-бум: 5 найкращих пропозицій від українських брендів Колекція Proshkovska for ARTUP виконана у двох тканинах: легкий, напівпрозорий шовк шифон та більш міцний й стійкий шовк твілл.

Презентація колекції відбудеться 26 квітня. The post ARTUP і Марія Прошковська презентували колекцію хустинок до 37-ї річниці Чорнобильської катастрофи: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA