шахи

Українська шахістка Марія Музичук увійшла в десятку найкращих

Сейчас читают: 178
womo.ua

Міжнародна федерація шахів (ФІДЕ) представила новий рейтинг шахісток. Про це повідомляє «Укрінформ». Зазначається, що українка Марія Музичук увійшла до списку 10 найкращих шахісток світу. Читайте також: Афганські жінки вийшли на акцію протесту перед самітом ООН, вимагаючи не визнавати уряд талібів: відео Ексчемпіонка світу Музичук потрапляє до десятки найкращих не вперше.

Її старша сестра, Анна Музичук, яка раніше теж входила до десятки, тепер займає 12 позицію. Читайте також: Фільми українських режисерок потрапили у топ-100 найкращих у світі Жіночий рейтинг продовжує очолювати китаянка Хоу Іфань (2628). Читайте також: Шоу «Подкаст терапія» зі Спартаком Субботою відновили: подробиці Додамо, в першій сотні найсильніших шахісток світу, окрім сестер Музичук, є ще три представниці України: Юлія Осьмак на 30 місці, на 32-му Анна Ушеніна й на 49-му Наталія Букса.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA