люди Нео свято події

Яке свято 5 травня? День Європи, Міжнародний день принцес, Всесвітній день гігієни рук та інші події

Сейчас читают: 177
hochu.ua

Травень багатий на різні свята та пам'ятні дати, про які варто знати. Завтра ми відзначатимемо чимало важливих подій, тож поспішайте дізнатися, яке свято 5 травня, щоб привітати близьких та розширити свій кругозір.Якщо вас цікавить питання, яке свято 5 травня, то ви потрапили на адресу.

Нещодавно ми ділилися місячним календарем на цей місяць, а тепер розповідаємо про День Європи, Міжнародний день акушерок та інші дати, які відзначають 5 травня у світі та в Україні.

Читати також Календар магнітних бур у травні: в які дні Землю штормитиме 5 травня 1964 року, у свій п'ятнадцятий ювілей, Рада Європи запропонувала відзначати День Європи.

Метою відзначення є знайомство суспільства з роботою організацій, які просувають європейські цінності. Також цього дня нагадують про Європейську конвенцію про права людини, яка гарантує право кожної людини на гідне та повноцінне життя.Відзначають 5 травня також Міжнародний день боротьби за права осіб з інвалідністю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA