Україна спорт жінки чемпіонат Європи відео Україна

Українська баскетболістка Аліна Ягупова стала чемпіонкою Євроліги

Сейчас читают: 118
womo.ua

Лідерка жіночої збірної України з баскетболу Аліна Ягупова виграла жіночу Євролігу в складі турецького «Фенербахче». Про це пише НОК Україна. Читайте також: «Блекаут.

Різдво»: в Україні зняли фільм про роботу енергетиків під час російських атак Зазначається, що у фіналі турніру команда Ягупової розгромила інший турецький клуб «Чукуруву» – 99:60 (29:17, 28:7, 20:20, 22:16).

За підсумками сезону 31-річна українка увійшла до символічної збірної Євроліги. Читайте також: Українські боксерки завоювали вісім медалей на турнірі у Фінляндії Це перший титул Євроліги в кар’єрі Ягупової.

Українка вдруге поспіль грала у фіналі цього євротурніру. Минулого сезону вона в складі «Фенербахче» поступилася у вирішальному матчі угорському «Шопрону». Читайте також: В Австралії затримали екоактивістів, які зупинили потяг і вигрібали вугілля Додамо, що для «Фенербахче» це також перший в історії трофей Євроліги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA