Сша Україна жінки чемпіонат Європи срібна медаль успішні жінки Сша Україна

Українка вперше в історії завоювала медаль на чемпіонаті Європи з брейкінгу: фото

Сейчас читают: 398
womo.ua

Українська бі-герл Анна Stefani Пономаренко виграла срібну медаль Чемпіонату Європи з брейкінгу. Це перша медаль на континентальних чемпіонатах для збірної України.

Про це повідомляє «Суспільне Спорт». Зазначимо, що в першості Європи в іспанській Альмерії взяли участь понад 150 бі-боїв та 75 бі-гьорл.

Україна була представлена 11 спортсменами та 8 спортсменками. Читайте також: Вперше у кар’єрі: Марта Костюк стала першою «ракеткою» України До 1/8 фіналу дійшли четверо українців – Олег Kuzya Кузнєцов та Олександр LussySky Гатин-Лозинський (серед чоловіків), а також Катерина Kate Павленко й Анна Stefani Пономаренко (серед жінок).

До 1/4 фіналу пройшли троє з них, а до півфіналу — лише Анна Stefani Пономаренко. Читайте також: У США відкрили бар, де транслюють лише жіночий спорт: відео Бі-гьорл Stefani у півфіналі перемогла (2:1) одну з найсильніших бі-гьорл світу, італійку Anti.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA