математика жінки Європа переможці успішні жінки Збірна України

Європейська олімпіада з математики для дівчат-2023: збірна України здобула перемогу

Сейчас читают: 391
womo.ua

У Словенії відбулася European Girls’ Mathematical Olympiad (Європейська олімпіада з математики для дівчат). Титул найкращої команди вдалося вибороти українській збірні.

Про це йдеться на офіційному сайті олімпіади. Зазначається, загалом в олімпіаді взяли участь 213 дівчат-математиків та 54 команди з країн Європи.

Найвищі бали вдалося отримати 14 учасницям, а «золото» у командному заліку виборола збірна України. Читайте також: Книгу «Незламні» майже розкупили: скільки примірників залишилося Команда кожної країни складалася з чотирьох учасниць.

За індивідуальними показниками українські дівчата показали наступний результат: Читайте також: До Дня вдячності волонтерам: історія 19-річної волонтерки з Харківщини Поліна Геник – 42 бали, абсолютний результат («золото»); Ірина Романюк – 37 балів («срібло»); Євгенія Франкевич – 37 балів («срібло»); Марина Спектрова – 36 балів («срібло»). Читайте також: П’яні вечірки в Києві: суд призначив одному з організаторів 600 тисяч застави Європейська математична олімпіада з математики відбувається кожного року, тож перемога української команди – це великий внесок у престиж української школи математики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA