місто Вікторія місто Вікторія

Вперше в історії 40 зірок прикрасили обкладинку британського Vogue

Сейчас читают: 201
womo.ua

Британський Vogue випустив прощальний номер під керівництвом Едварда Еннінфула з епічною обкладинкою. У фотосесії взяли участь одразу 40 знаменитих жінок, з якими головний редактор працював протягом шести років.

Про це повідомили на сторінці глянцю. На спільному фото обкладинки березневого номера з’явилися Опра Вінфрі, Наомі Кемпбелл, Сальма Хаєк, Кейт Мосс, Вікторія Бекхем, Майлі Сайрус, Сінді Кроуфорд, Кара Делевінь, Джейн Фонда, Кайя Гербер, Лінда Євангеліста, Дуа Ліпа, Серена Вільямс та інші всесвітньо відомі жінки.

Усі жінки, одягнені в чорне та біле вбрання, гармонійно виглядають на фото. Зйомки проходили у Нью-Йорку на Манхеттені. Головний рекдактор виступав стилістом під час зйомок.

Також він повідомив, що залишає британський Vogue через нову глобальну посаду у видавництві Conde Nast. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Вперше в історії 40 зірок прикрасили обкладинку британського Vogue appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA