Китай Україна Євросоюз Нео Китай Україна Євросоюз

Що світові лідери говорили про Україну в новорічних зверненнях » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 363
goneva.net.ua

Світові лідери згадують про Україну під час привітань із Новим 2023 роком, прогнозують нашій державі перемогу у війні та обіцяють й надалі допомагати. Так, колишній прем’єр Великої Британії Борис Джонсон опублікував коротке відеозвернення в своєму Twitter, в якому висловив упевненість, що Україна переможе наступного року. "Ось мої новорічні передбачення!

Інфляція продовжуватиме знижуватися. Китай оговтається від омікрону. Путін програє в Україні. Я більш ніж будь-коли переконаний, що Володимир Путін програє в Україні, і українці досягнуть свого призначення бути вільною, суверенною та незалежною країною", – зазначив політик у підписі до відео. Згадав про Україну під час новорічного звернення і президент Франції Еммануель Макрон.

Він пообіцяв допомагати Україні до перемоги у війні. "Наступного року ми обов’язково будемо на вашому боці. Ми допомагатимемо вам до перемоги… Ми будемо разом, щоб побудувати справедливий і міцний мир.

Розраховуйте на Францію і розраховуйте на Європу", – наголосив Макрон, звертаючись до українців. Він додав, що боротьба громадян України викликає повагу, захват та надихає. Канцлер Німеччини Олаф Шольц також запевнив у подальшій підтримці України у 2023 році.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Українська винахідливість продовжує вражати американських спеціалістів та розробників зброї » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA