Україна люди Нео Україна

Фінансова грамотність: З якими упередженнями про гроші стикаються українки

Сейчас читают: 187
womo.ua

Українки масово втрачають дохід внаслідок війни, але не зупиняються та шукають нові можливості для працевлаштування та покращення матеріального становища.

У цьому їм допомагають нові знання з фінансової грамотності, які надає  Голова правління MetLife Україна, експертка з питань страхування життя, фінансової грамотності та ризик-менеджменту в бізнесі та житті Інна Бєлянська, каже, що вона працюючи у сфері страхування життя, вже понад 20 років, бачила, що рівень фінансової грамотності і досі дуже низький.

Навіть заможні жінки в нашій країні через невчасно оформлені документи ставали бідними під час хвороби чи внаслідок нещасного випадку.

Тобто ми не є фінансово зрілими, хоча є дуже господарською нацією. І в цьому є певний парадокс. Публікуємо основні тези з лекції. Дослідіть власні внутрішні та зовнішні опори У кожного з нас є внутрішні та зовнішні опори, які створюють та підтримують наш особистий світ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA