Канада люди Нео Канада

«Зрозуміла, що втратила своє життя і звернулася за допомогою». Історія українки в Канаді

Сейчас читают: 274
womo.ua

Еміграція завжди непросте рішення, а коли вона вимушена, то й поготів. Але ще гірше, коли цей вибір ти у собі «продавив», остаточно не прийняв і таки опинився у незнайомій країні та відірваний від соціальних зв’язків.

Під цим певно можуть підписатися багато українців, які виїхали з початком повномасштабної війни з Росією. І, зокрема, це історія киянки Юлії Стефанової, яка нині опинилася у далекій Канаді.

Вона одна з жінок, які нині отримують безкоштовні психологічні індивідуальні та групові консультації в рамках проєкту «Відновлення психологічного стану жінок, які постраждали від російської агресії в Україні», і для WoMo погодилася розповісти свою історію.

Війна застала у відпустці Юлія закінчила економічний університет, але фінансистом так і не стала. Вийшла заміж, народила доньку і в декреті освоїла професію візажиста. «Мені подобається працювати з людьми, робити їх гарними», – розповідає Юля.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA