Україна Швеція Євробачення новини шоубізнес 2024 Україна Швеція

Україна поїде на Євробачення 2024! У нацвідборі цього року будуть нові правила

Сейчас читают: 779
hochu.ua

Нещодавно стало відомо, що Україна в черговий раз візьме участь у пісенному конкурсі Євробачення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це стало відомо з повідомлення Суспільного Мовника. До речі, сам конкурс наступного року пройде у місті Мальме, Швеція. Ця країна отримала можливість приймати конкурс після перемоги Loreen з піснею "Tatto".

Читати також "Щоб українці не зазналися": MELOVIN шокував лицемірством одного з учасників Євробачення (ВІДЕО) Також повідомляється, що учасника від України оберуть шляхом національного відбору: прийом заявок на участь розпочнеться зовсім скоро.

Окрім того є інформація, що наступний відбір буде проводитися з певним коригуванням у правилах. Музичним продюсером дійства знову стане музикант Дмитро Шуров.Днями розпочнеться приймання заявок на участь у нацвідборі і новий сезон Євробачення в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA