Україна книги Литература конкурс Україна

«Книга року BBC 2023»: розпочався прийом заявок на конкурс

Сейчас читают: 344
womo.ua

BBC Україна оголосила про запуск щорічної літературної премії Книга року BBC 2023. Про це повідомляє ВВС Україна. Читайте також: В Україні запустили проєкт Sluhavka — першу онлайн-радіостанцію українських аудіокниг З 11 вересня по 11 жовтня українські видавництва можуть подати твори на 19-ту премію «Книга року ВВС».

Конкурс організований у партнерстві з Культурною програмою Європейського банку реконструкції та розвитку. Цьогоріч традиційно три номінації: «Книга року BBC», «Дитяча книга року BBC» та «Книга року ВВС-Есеїстика».

Радниця ЄБРР з питань культури й член журі конкурсу Світлана Пиркало звернула увагу, що потреба українців у читанні під час війни не тільки не зменшилась, а й зросла. Читайте також: В Україні започаткували першу премію у сфері книговидання: подробиці Зазначається, що оцінювати твори, подані на конкурс, будуть п’ять членів журі: професорка Києво-Могилянської академії Віра Агеєва, блогер Віталій Чепинога, професор Канзаського університету Віталій Чернецький, радниця ЄБРР з питань культур Світлана Пиркало, головна редакторка BBC Україна Марта Шокало.

Додамо, що переможець у кожній номінації отримає грошову винагороду в еквіваленті 1000 фунтів стерлінгів в українській гривні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA