Україна прогноз погода вересень Україна

Синоптики оновили прогноз погоди на вересень: відомо, чи надовго з нами літня спека

Сейчас читают: 950
hochu.ua

З'явився оновлений прогноз погоди на вересень 2023 року. Синоптики кажуть, що перший місяць осені обіцяє бути відносно теплим, але в деяких регіонах температура може опускатися і до нульових значень.

Як довго триватиме літня спека? Дізнайтесь у нашому матеріалі.У вересні 2023 року погода в Україні буде досить теплою. Середня температура повітря на території країни очікується вищою, ніж у попередні роки в цей же період.

Читати також З'явилися перші прогнози погоди на зиму 2023-2024: до чого готуватися українцям Укргідрометцентр повідомляє, що у більшості регіонів стовпчики термометра коливатимуться в діапазоні .

У південних регіонах країни стовпчики термометрів піднімуться до . А в Карпатах у цей показник складе , що перевищує норму на 1-2 градуси.Що стосується опадів, то середня місячна кількість у більшості регіонів буде в межах 34-70 мм, а в Карпатах — до 87-100 мм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA