Україна місто Черкаси люди туризм Украина Україна місто Черкаси

Понад 1000 нових панорам і декілька десятків турів: нові ініціативи проекту "Цифрове перетворення Черкащини"

Сейчас читают: 375
hochu.ua

14 вересня за підтримки Міністерства цифрової трансформації України проєкт із цифровізації Черкас Digital Cherkasy, Черкаська ОДА та мерія м.

Черкаси спільно з компанією Google Україна презентували результати оцифровки Черкаської області та можливості трансформації громад та регіонів.

Ділимося результатами!Під час онлайн-конференції "Цифрове перетворення громад та бізнесів" були представлені нові ініціативи проекту "Цифрове перетворення Черкащини".

В рамках проекту оцифровки Черкаської області команда сертифікованих фотографів та місцевих експертів Google відзняла понад 1000 нових панорам і декілька десятків турів містом Черкаси та Черкаською областю.Наразі вони всі представлені на Картах Google і зібрані на спеціальному сайті Digital Cherkasy.На сайті Digital Cherkasy всі охочі зможуть знайти інформацію про найцікавіші місця в Черкаській області, а завдяки 3D-турам здійснити віртуальну прогулянку як такими відомими місцями, як музей Богдана Хмельницького в Чигирині, хата, де народився

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA