Україна музыка Шоу-бизнес ХОЧУ ЭКСКЛЮЗИВ Україна

День із зіркою: закулісся життя музиканта Олега "Фагота" Михайлюти

Сейчас читают: 597
hochu.ua

Зустрічайте оновлення в нашій постійній рубриці "День із зіркою". Сьогодні про свою рутину розповідає музикант Олег "Фагот" Михайлюта.

Не пропустіть! Прокинувся о 8 ранку, зрозумів, що треба багато переміщуватися містом і сів на мотоцикл. Так как я пару років тому став голосом Dior Savague, поїхав на студію начитати черговий рекламний ролик замість Джоні Деппа (так, в Україні саме я голос цього актора).У мене залишилось півтори вільні години і я поїхав на свою студію.

Там я відкрив сесію дуету пісні "Мама", працював над музикою разом зі своєю командою, потім знов сів на мотоцикл і відправився у Палац "Україна" на генеральну репетицію Олімпійського концерту.Декілька годин прогнали номери та всю генеральну репетицію — дуже відповідально та важливо, а потім знов поїхав на студію, аби зробити останні кроки для підготовки пісні.

Після цієї репетиції та підготовки відправився на ВДНГ на репетицію "Танців с зірками".Нарешті зробив зарядку, яку не встиг зробити зранку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA