Wisdom Summit місто Вікторія Україна персонал HR hr wisdom summit Wisdom Summit місто Вікторія Україна

ТОП найкращих кейсів навчання співробітників 29 вересня на HR Wisdom Summit

Сейчас читают: 263
womo.ua

За даними дослідження Deloitte, лише 11% керівників в Україні готові перекваліфікувати свою команду та адаптуватися до змін.

Спрацюйте на випередження — дізнайтеся, яким навичкам майбутнього навчати працівників вже зараз! 29 вересня на HR Wisdom Summit 30 HRD та СЕО великих компаній обговорять навички майбутнього, нові інструменти мотивації та навчання співробітників, а також розкажуть, які інновації в HR допоможуть випередити конкурентів та покращити бізнес-результати.

Подробиці: https://hrws.delo.ua/  Серед спікерів: керівниця управління залучення і розвитку талантів StarLightMedia Наталія Волнянська; HR-директорка Moneyveo Вікторія Золотаревська; директор з управління персоналом «Медіа Групи Україна» Євген Бондаренко; директор з організаційного розвитку FAVBET Євген Дзюменко; віцепрезидент з управління талантами в Intellias Роман Гапачило; HR-директорка Bayadera Group Людмила Савицька; менеджерка по роботі з персоналом «Філіп Морріс Україна» Марина Барсукова, керівниця проєктного

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA