Сша люди книги Сша

Книги про ЛГБТК-спільноту, які варто прочитати

Сейчас читают: 128
vogue.ua

Книги у цій добірці мають на меті пролити світло та прояснити важливі історичні моменти, які сформували сучасний рух за права ЛГБТК-спільноти.

Хоча шлях кожної людини розгортається по-різному, ці історії демонструють різноманітні переживання тих, хто зіштовхнувся з питанням ґендерної ідентичності.

Ця книга — ґрунтовний вступ до історії рухів за громадянські права членів ЛГБТК-спільноти. Вона описує боротьбу сексуальних меншин за визнання із 1950-х років до наших днів, використовуючи компіляцію просвітницьких інтерв’ю з політиками, військовими чиновниками та членами громади.

Ця напівавтобіографічна книга розповідає про американського активіста Кліва Джонса, який досліджує свою ідентичність як гей в 1950-х роках, розвиває спільноту та рух за права через свого наставника Гарві Мілка, і справляється з нищівними наслідками епідемії СНІДу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA