бізнес війна жінки

Бізнес під час війни: як шукати нові можливості чи перезапустити бізнес

Сейчас читают: 140
womo.ua

Із початком повномасштабного вторгнення росії в Укаїну чимало бізнесів припинили своє існування або заморозили виробництво. На початок 4 місяця війни деякі з них відновили свою роботу, проте у багатьох підприємців постало питання, чи варто відроджувати свій бізнес або варто створити новий продукт.

Як це зрозуміти та перезапустити бізнес — розповіла коуч Ірина Мануковська. Ірина Мануковська/Instagram Немає єдиного рецепту, як правильно вести бізнес, особливо під час війни.

Бізнес — це постійний пошук можливостей та відповіді на питання: «Що я ще з цим можу зробити?», «Як я це ще можу використати?».

Змінювати щось треба вже у той момент, коли з’явилася ця думка, а не чекати кращого моменту — він не настане. «Ми щомісяця у нашому відділі проводимо міні збір, де відповідаємо на чотири питання: «Що я нового дізнався зі своєї галузі за останній місяць?», «Що було зроблено класного чи корисного для компанії?», «Що не спрацювало?» та «Що ми можемо зробити у наступному місяці?».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA