Вячеслав Гладков Україна Росія Вячеслав Гладков Україна Росія

Під час вибуху у російському Бєлгороді загинула родина українців

Сейчас читают: 738
womo.ua

У російському місті Бєлгород внаслідок вибуху загинула українська родина біженців з Харківщини. Про це повідомив Дергачівський міський голова В’ячеслав Задоренко. «Сьогодні вночі внаслідок дій, спричинених російськими військовими, у місті Бєлгород загинула родина Коптелових з Цупівки – три людини, зокрема й маленька дитина», — написав він.

Він додав, що ця інформація надійшла від інших вимушених переселенців. «Жителі Цупівки та інших окупованих населених пунктів вимушені були тікати від війни через Росію до країн Європи будь-якими доступними шляхами.

На жаль, як бачимо, Росія знищує наших людей і на своїй території», — додав Задоренко. Журналісти-розслідувачі повідомили, що на будинок у місті впала російська ракета від ЗРПК «Панцир».

Таких на озброєнні в України немає. Нагадаємо, уночі 3 липня у російському Бєлгороді сталися кілька вибухів. Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що є троє постраждалих внаслідок пожежі в приватному будинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA